Mer diskret än en piercing på tungan eller i naveln, bröstvårtspiercingen är inte mindre ett modeobjekt och en accessoar som inte kunde vara mer sensuell. Hur väljer man det bra? Vilket material ska du välja? Vilka försiktighetsåtgärder bör vidtas för god läkning? Här är alla svar på dina frågor.

Det är inte bara män som tar hål på bröstvårtorna; det är också kvinnor. Detta är en mycket populär trend i USA. Det måste sägas att Rihanna, Christina Aguilera, Janet Jackson, Nicole Richie, Kendall Jenner, Bella Hadid, Amber Rose, Paris Jackson och till och med den vackra Christina Milian har banat väg. Innan du börjar, här är allt du behöver veta om bröstvårtspiercing.

  • Vad är poängen med att ha dina bröstvårtor genomborrade av en kvinna?
    Piercing i bröstvårtan – de sexuella fördelarna

    För dem vars bröstvårtor inte är särskilt känsliga, kan piercing verkligen förbättra känsligheten, vilket betyder att det känns otroligt när de berörs. Folk säger att piercingar kan öka upphetsningen genom att deras bröstvårtor gnuggas, slickas och masseras.

  • Vilken är den maximala tiden de kan användas efter bröstvårtspiercing?

    Helst bör du vänta tills dina bröstvårtor är helt läkta innan du gör någon typ av bröstvårtspel. Det är viktigt att vänta genom hela läkningsprocessen eftersom din kropp inte har utvecklat fistlar förrän efter 9-12 månader. Detta ökar risken för att slita eller slita din piercing.

Ska Vi Välja En Bar Eller En Ring?

Stängerna (eller skivstången) är mer diskreta under kläderna. Eftersom de är mer diskreta än ringar läker de snabbare. De är också mindre benägna att haka. Helst är det några millimeters utrymme på varje sida av stången mellan kulorna.

Vilken Typ Av Metall Ska Jag Välja?

Titan är allmänt hyllat eftersom det är allergivänligt. Du kommer därför att ha mindre risk för reaktioner. Denna metall kan färgas på olika sätt. Kirurgiska stålpiercingar rekommenderas av APP (Association of Professional Piercers) eftersom de främjar god läkning. Denna metall, lite tyngre än titan, finns bara i silverfärg.

  • Är kvinnliga nippelpiercingar värda ansträngningen?

    I slutet av det hela är nippelpiercingar ganska nära den ideala kroppsmoden. De ser bra ut, behöver inte för mycket eftervård eller läkningstid, och de kan lätt täckas över när det behövs. När du är klar kan du bara ta ut dem. Summan av kardemumman är att det är värt det.

  • Hur förbereder jag mig för bröstvårtspiercingar?

    Kom inte fram drog- eller alkoholpåverkad. Du bör bära bekväma, rena kläder för piercingen. Till exempel kommer en klänning du bär på ett möte med bröstvårtan att tas av. Du kan ordna så att en vän följer med dig. Detta är vanligtvis tillåtet av de flesta piercers.

Ett akrylsmycke finns också. Det rekommenderas att du byter dina smycken var sjätte till tolfte månad. Det finns även smycken i guld, vitt, rosa, gult guldpläterat, kristall eller till och med platina. Tveka inte att fråga din piercer om råd.

Vilket Mönster Ska Man Köpa?

Varje kvinna är annorlunda. Vissa kommer att gå med klassiska svarta smycken, andra kommer att föredra lite färg. Medan vissa fokuserar på nykterhet, gillar andra att ägna sig åt fantasi med piercingar som har många små detaljer. Numera kan du lätt hitta smycken prydda med små strass eller kristaller. Du kan hitta en mängd olika mönster: ett hjärta, hästsko eller pil, krona och blommor, fjärilar, kronor och till och med små Playboy-kaniner.

.Produktval:
Brösthålspiercing i kirurgiskt stål och kristall Playboy kaninhänge
Färg på guld
Skaft Material: Kirurgiskt stål
Skaftlängd: 14 mm
Skaftdiameter: 1,6 mm
Piercingstyp: Skivstång

Kirurgiskt stål Hästskohänge Nippel Piercing
Silverfärgat
Skaft Material: Kirurgiskt stål
Skaftdiameter: 4 mm
Skaftlängd: 16mm
Piercing Typ: Skivstång

Perforera med en kirurgisk stålskyddsnippel
1 x Shield bröstnippelpiercing, piercing i 9 olika utföranden
Skaft Material: Kirurgiskt stål
Färg: silver
Skafttjocklek: 1,6mm Kulstorlek
: 5mm
Piercing Typ: Skivstång

Nippelpiercing i kirurgiskt stål
Färger: Guld, rosa, silver och guld
Skafttjocklek: 1,6 mm Skaftlängd
: 14MM
Piercing Typ: skivstång

Kulring med nippelpiercing
Färg: Gyllene
skaft Material: 18K guldpläterad
skaftdiameter: 16mm
Kula: 6 mm

Hur är Man Säker På Storleken På Piercingen?

Det är inte alltid lätt att veta vilken diameter man ska välja, eller ens vilken längd man ska välja. Du kommer ofta hitta dig själv att erbjuda stänger med en diameter på 1,2 mm eller 1,6 mm. Du kan skruva många modeller av smycken, färgade kulor i stål eller titan för dessa två tjocklekar. Frågan är därför om du vill att din bröstvårtspiercing ska vara mer eller mindre diskret.
Bra att veta : Stångens längd på en piercing i bröstvårtan varierar i allmänhet mellan 8 mm och 16 mm. Dess tjocklek beror ofta på dess längd. Mät avståndet mellan två av de genomborrande hålen i din bröstvårta för att avgöra vilken storlek du ska välja.
Så hur gör man inte ett misstag om diametern på din boll? Storleken på nippelpiercingkulorna är i allmänhet mellan 3 mm och 5 mm. Allt handlar om smak. En liten bröstvårta kommer att leda till en mindre diameter, och vice versa. Om du vill ha dina smycken diskret, välj en mindre diameter.

Gör Det Ont Att Ta Hål I Bröstvårtan?

Hur överraskande det än låter, att få hål i bröstvårtan gör inte mer ont än någon annan del av kroppen. Av den enkla anledningen att själva handlingen bara varar i några sekunder.
Naturligtvis är varje kvinnas känsla olika, smärtan kan vara mer eller mindre intensiv beroende på personens känslighet. Men det finns tillfällen då det gör mer ont att få hål i bröstvårtan. Detta gäller särskilt före och under menstruationen när brösten tenderar att svälla mer.

Hur Kan Man Hjälpa Till Med Healing?

Var medveten om att läkning kan ta flera månader. Det kan ta flera månader för din kropp att läka helt. Du bör undvika att röra dina piercingar under denna tid. För att undvika irritation, rengör din piercing med en ultrarik tvål dagligen. Torka dina smycken med en handduk. Använd inte alkoholbaserade produkter framför allt eftersom det kan torka ut såret. Tvärtemot vad många tror, använd inte läkande kräm på huden, eftersom det kan skapa en infektion eller långsam läkning. Slutligen, välj löst sittande kläder för att undvika friktion med dina smycken.

Vad Ska Man Göra Vid Irritation?

Den är röd och svullen på bröstvårtan. Det är en riktig irritation. Detta händer ofta, även om du vidtar försiktighetsåtgärder. Så fördubbla dina ansträngningar och fortsätt att rengöra den ordentligt. Du kan alltid nå ut till personen som gjorde piercingen. Hon kommer att se till att läkningen sker korrekt. Om det behövs kommer hon att berätta för dig protokollet att följa.

Kan En Kvinna Som Har En Piercing Eller Piercing I Bröstvårtan Amma?

Jo ja, det är fullt möjligt att amma om man har en eller flera bröstvårtspiercingar. Det rekommenderas dock starkt att ta bort det eller dem när ditt barn ammar. Det säger sig självt att det inte är trevligt för honom att suga på en bröstvårta som har en metallstav, och det kan störa honom. Ännu värre, det finns alltid en risk att han kan svälja det.